Oturma Odası İçin Koyu Dekorasyon


Oturma odanızı yeniliyor musunuz? Odanıza ayrı bir hava katıp, böylece benzersiz bir görünüm vermek ister misiniz? Eğer durum buysa, o zaman alışılmışın dışında düşünmeniz gerekir.
İnsanların çoğu oturma odalarını canlı renklerle ışıl ışıl dekore eder. Aydınlık bir dekora teması kesinlikle iyi görünür ama bu yaygın ve klişe bir düşüncedir, biz ise daha farklısını istiryoruz değil mi :). Oturma odası dekorasyonu için kullanabileceğiniz çok hoş dekor temalarından biri koyu dekorasyondur. Koyu dekorasyon son derece çağdaş bir temadır. Mekanınızı rahat olduğu kadar ilgi çekici de yapabilirsiniz. Ayrıca, çeşitli renklerle uğraşmak için endişe duymanıza gerek olmayacak ve kontrast ile oynamakta da serbestsiniz.



1) Şüphesiz ki odanın görünümünü oluşturmada zeminin katkısı büyüktür. Ben söylemedende sizin tahmin edeceğiniz gibi, koyu dekorasyon için, koyu zemin gerekir. Koyu zemin beyaz ve kremden ​​kaçınmak anlamına gelir. Eğer zemini değiştirmede tereddütünüz varsa, koyu renk kilim veya döşeme ile zemini kaplayabilirsiniz. Kilimin veya döşemenin duvardan duvara olduğundan emin olun.

2) Odanın duvarlarına koyu pastel renk giydirin. Koyu renk her zaman "siyah" olması manasına gelmez. Diğer bazı iyi koyu renk seçimleri; koyu gri, mor, çikolata kahverengi ve derin kestane olabilir.



3) Eğer duvarlar için koyu mat tonları seçtiyseniz, mobilya parçaları kontrast renklerde olmalı. Mobilya parçalarını çeşitli desen ve dokuları ile monoton tonlarda uygulayın. Tamamen beyaz mobilya parçaları kullanmaktan kaçınmak gerekir çünkü loş ışıkta mobilyalarınız gri görünecektir. İdeal bir seçim açık kahverengi ya da ahşap tonlarında mobilya seçmektir.




4) Aydınlatma teçhizatı için, odaklanabilir ve vurgulu aydınlatma teçhizatlarıyla donuk elektrik düğmeleri kullanın. Alternatif olarak, odanın etrafına bir dizi lamba yerleştirebilirsiniz. Lambalar zengin ve klasik görünmenin yanında ayrıca estetik de görünür.

5) Son olarak, odanızın dolu görünmesi için mekanı aksesuarlarla donatmak gerekir. Duvarınızda beyaz veya krem ​​kenar süsü içeren sanat çerçeveleri kullanabilirsiniz. Köşedeki masaya yeşil bir saksı bitkisi yerleştirebilirsiniz ya da sadece herhangi bir masa üstüne bir yığın dergi veya kitap yerleştirebilirsiniz.

Kolay gelsin 

V.B. 
*Sitemizdeki yazılar yazarımıza ait olup, kaynak gösterilerek dahi kullanılması yasaktır.

0 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.