Siyah Renk Mobilya Kullanarak Oturma Odanızı Dekore Edin

Oturma odası şık bir görünüme sahip olmalıdır. Orası misafirlerinizi ağırladığınız, ailenizle ve arkadaşlarınızla vakit geçirdiğiniz yerdir. Ayrıca oturma odası kimseyi rahatsız etmemek için basit ve nötr olmalıdır. Orası kişiselleştirilmiş olması gereken bir alan değil. Öyleyse siyahtan daha iyi renk hangisi olabilir ki?  Bu mobilya için mükemmel bir renk gibi görünüyor. Çok şık, sade ve nötr..




Ancak, oturma odasını siyah mobilya ile dekore etmek göründüğü gibi kolay değildir. Siyah rengi, saflık ve parlaklığın sembolü olan beyazın tersi olduğundan, siyah mobilyanın oturma odanızı küçük ve karanlık gösterebileceğini düşünebilirsiniz. Bu rengi nasıl kullanacağınızı bilirseniz, durum böyle olmak zorunda değildir. Her şeyden önce, siyah olan mobilyadır duvarlar değil, bu yüzden oturma odanıza ışığı getirecek, odanızı daha havadar ve parlak yapacak bir sürü yol vardır.



Odanızın etrafında mobilyaları hareket ettirmeye başlamadan önce, bir tasarım oluşturmaya çalışın. Grafik kağıt kullanabilirsiniz ya da belki size yardımcı olmak için bir uygulama bulabilirsiniz. Bu işe girmeden önce bir plan olması en iyisidir. Sonra, duvarları ve tavanı boyayacaksınız. Hafif ve nötr renk kullanmak en iyisidir. Bu şekilde siyah mobilyalar dikkat çekecek ve oda havadar ve aydınlık olacaktır. Döşemenin de aynı zamanda hafif olması gerekir. Duvarlarla aynı renkte olmak zorunda değil ama yinede mobilya ile güçlü bir kontrast oluşturmak için yeterince hafif olmalı. Ayrıca mümkün olduğunca içeriye doğal ışığın girmesine müsade etmelisiniz.Pencereleri engellemeye çalışmayın.



Daha sonra, önceden tasarladığınız plana göre mobilya ekleme zamanı geldi. Ve şimdi tüm siyah mobilyalar yerinde, etrafa bir göz atın ve göz alıcı ve renkli aksesuarlar ekleyin.Onlar monotonluğu ortadan kaldıracak ve odanın ihtiyaç duyduğu rengin dokunuşunu katacaktır. Renkli yastıklar veya çiçekler kullanabilirsiniz.

Kolay gelsin 


V.B.

*Sitemizdeki yazılar yazarımıza ait olup, kaynak gösterilerek dahi kullanılması yasaktır.

0 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.