Yeşil Mutfak Dekorasyonu

Mutfağınızın görünümünü yenilemeyi düşünüyorsanız, yeşil tonda dekorasyon düşünün. Yeşil mutfaklar, sade dizaynlarından ve hoş renk tonlarından dolayı rahatlatıcı bir atmosfer ve sağlıklı bir yaşam alanı sunar.

(Resimlere tıklayarak görüntüyü büyütebilirsiniz)

Duvarlar: Diğer renk temalarının aksine, yeşil bir dekorasyon için duvarlarınızı sade yeşile boyamamalısınız, zira bu absürd bir görüntüye yol açabilir. Mutfağınızı yeşile bürümenin en iyi yolu, yeşil renk kullanarak vurgulu bir duvar görünümü elde etmektir. Bunun için, yeşil renkte çeşitli şekil veya desenler seçebilirsiniz. Yeşil ve beyaz çizgilere (şeritlere) boyanmış vurgulu bir duvar da oldukça büyüleyici görünecektir.


Sanat katın : Yukarıdaki resimde görüldüğü gibi, temayı vurgulamak için, tezgahın hemen üzerine parlak yeşil rengi ön plana çıkaracak resimler veya sanatsal çizimler asın. Birbirine bitişik parlak yeşil çimenler, yeşil üzümler veya taze yeşil fasülye resimleri harika seçimler olacaktır.


Dekoratif eşyalar: Enerjik, yeşil bir seramik saksı alın ve yeşil renk temasına çeki düzen vermek için, içine limon veya melisa koyun. Bu bitkiler mutfağınıza hoş bir aroma da katacaktır. Alternatif olarak, boş bir cam kavanoza limon veya yeşil zeytin koyup rafınızda sergileyerekte dekoratif bir görüntü elde edebilirsiniz.





Vurgu İçin: Mutfağınızdaki temayı genişletmek için yeşil renkte çeşitli eşyalar kullanın. Bambu desenli tabak altlığı kullanın, yere yeşil bir halı serin, parlak yeşil renk havlu asın. Masanıza yeşil ıhlamur veya yeşil elma dolusu kase koyun. Hayal gücünüzü kullanın :)

Kolay gelsin
V.B

*Sitemizdeki yazılar yazarımıza ait olup, kaynak gösterilerek dahi kullanılması yasaktır.

0 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.